Reguli de folosire a salii de squash Magnolia Sport

Art.1 Accesul in sala de joc este permis numai cu incaltaminte sportiva ce nu lasa urme in urma frecarii cu parchetul. Daca nu aveti incaltaminte adecvata pentru joc, angajatii va pot interzice accesul pe terenul de joc

Art.2 Clubul va recomanda folosirea unui prosop pentru o mai buna igiena personala. Daca nu aveti prosop, puteti inchiria unul contra cost de la receptie. (in limita disponibilitatii)

Art.3 Inainte de a incepe practicarea acestui sport aveti obligatia sa va verificati starea sanatii personale, pentru a fi sigurii ca puteti sa va supunetii organismul unui efort fizic ridicat. Administratia si/sau angajatii societatii nu sunt responsabili pentru nici un accident produs din cauza neglijentei oaspetilor in timpul petrecut pe teren sau in afara acestuia.

Art.4 Inainte de inceperea jocului faceti o incalzirea a muschilor si pregatiti-va organismul pentru exercitii fizice intense.

Art.5 Din motive de protectie se pot folosi ochelari de protectie pe tot timpul jocului.

Art.6 Este interzisa introducerea pe suprafata de joc a bauturilor, servetelelor de hartie sau a altor obiecte similare.

Art.7 Din motive de igiena si protectie este interzis accesul pe teren fara tricou si/sau descult.

Art.8 Este interzisa depozitarea pe pardoseala terenului (parchet) a ceasurilor de mana, a sticlelor cu apa, a prosoapelor, a telefoanelor mobile or a oricaror alte obiecte ce pot obstructiona jocul si cauza accidente.

Art.9 Oaspetii sunt responsabili pentru echipamentul inchiriat. In caz de distrugere a acestuia in urma folosirii neadecvate cat si pentru orice dauna produsa, clientii vor achita penalizari pentru inlocuirea echipamentul cat si remedierea daunelor produse.

Art.10 Societatea isi rezerva dreptul de a anula orice rezervare facuta de catre clienti in cazul in care urmeaza sa aiba loc o competitie ori alt eveniment important, prin o informare telefonica efectuata in avans.

Art.11 Societatea nu este responsabila pentru accidentele clientilor in cadrul clubului si in special cand acestia nu respecta regulile clubului si ale jocului de squash.

Art.12 Odata cu intrarea in societate si/sau inceperea jocului semnifica acceptarea si folosirea acestor reguli.

Art.13 Societatea isi rezerva dreptul de a modifica regulile de mai sus urmat de informarea clientilor.